Tyskland/BeNeLux
Litauen
Polen
Praha
Frankrike
Belgia
Hellas
London
Skottland
Norden

Første del av uke 43, skoleåret 2008/09, tilbrakte elevene i Vg3 studiespesialisering med formgiving og realfag i København. Ansvarlig for turen var Ingebjørg Rognes og Arne-Fred Solbekk, som også har tatt bildene.

Til venstre er elevene på vei til en kino med 3D-bilder, og etter at billettene til kinoforstillingen var hentet, var det litt tid til overs. I nærheten av kinoen lå det Runde Tårn (over), som iallfall noen i gruppa (lærerne ?) tok seg en tur opp i.

Her er elevene tilbake og venter utenfor kinoen. Tycho Brahe Planetarium er oppkalt etter den danske vitenskapsmannen som var en av grunnleggerne av moderne astronomi på 1500-tallet.

Realfagselevene besøkte Københavns Universitet og var med på noen eksperimenter. Her får noen av elevene iskald (ca. 200 minusgrader eller så), flytende nitrogen på hendene.

Hovedfagsstudenten Erik forbereder ett eller annet ...

... som ser ut til å smelle skikkelig!

Her er 3D-kinoen i bakgrunnen igjen.

Elevene spaserer foran Københavns rådhus.

Rosenborg slott i København var ferdig i 1634, mens ingen ringere enn "norgesvennen" Christian 4. satt på den dansk-norske tronen.

Henriette Abrahamsen, Ine Johannessen, Renate Robertsen, Malin Lenes og Elin Køler er klar til et besøk i det som i dag er Rosenborg museum.

Kathrine Haugholt foreviger det som kanskje er Rosenborgs hovedattraksjon, kronregaliene.

Her er hele gjengen samlet utenfor Rosenborg. Klikk på bildet for en større versjon.

Janina Hagen (til venstre) og Elisabeth Hiis har funnet noen forbilder i en av Københavns parker.

Munch og Myron møtes i København: pikene på broen (Kathrine, Janina og Elisabeth) og diskoskasteren.

Besøk i Helsinki høsten 2008