Elevrådet
Solidaritetsprosjekt
Aktiviteter
Russerevy
Utdannelse
Reglement
Håndbok

Her kan du laste ned "Elevhåndbok skoleåret 2011-12", "Elevhåndbok skoleåret 2007-2008", "Elevhåndbok skoleåret 2005-2006" og "Elevhåndbok skoleåret 2002-2003" for Kragerø videregående skole. Svært mye av informasjonen der er for øvrig fordelt på forskjellige steder på disse nettsidene, ikke minst under valget "ulike tjenester", men en del skjuler seg også under valget "elevsider".

For å kunne lese den, trenger du Adobe Acrobat Reader, og den kan du eventuelt laste ned gratis hos Adobe. Det er en såkalt plug-in, som trengs for å kunne lese dokumenter i pdf-format ikke minst over Internett. Vær oppmerksom på at det er nødvendig med en nyere versjon, så selv om du skulle ha Acrobat Reader, kan det hende at den må lastes ned og installeres på ny.

Når du har lastet ned dokumentet i Acrobat Reader, og eventuelt ønsker å skrive ut noen av sidene i elevhåndboka, bør du velge "fil" og "skriv ut" øverst til venstre og deretter klikke på "gjeldende side" (hvis det er den du vil skrive ut) eller spesifisere sider "fra" og "til". Ellers risikerer du å få utskrift av hele håndboka.

Elevhåndbok for skoleåret 2011/12 ved Kragerø videregående skole
Elevhåndbok for skoleåret 2007/08 ved Kragerø videregående skole
Elevhåndbok for skoleåret 2005/06 ved Kragerø videregående skole
Elevhåndbok for skoleåret 2002/03 ved Kragerø videregående skole