Tyskland/BeNeLux
Litauen
Polen
Praha
Frankrike
Belgia
Hellas
London
Skottland
Norden

Med kunststudier som alibi var elever fra 3TF på London-tur i mars 2003. En ispinne i en av byens mange parker, her Green Park, var det nærmeste de kom frokost i det grønne. Bildene fra turen har Anette Wang og Rikke Lundtveit stilt til disposisjon.

Her er Solveig Andreassen, Ann Kristin Wiik og Rikke Lundtveit på shopping-tur i et av Londons mange kunstmuseer, men dette objektet var dessverre ikke til salgs, slik at det ikke ble noen gave å ta med tilbake til KVS.

Noe større er dimensjonene på disse figurene på assyrisk avdeling på British Museum som flankerer Aleksander Dalen og Kristian Asdal, og som hadde som oppgave å jage bort onde ånder.

Ann Hilde Doksrød Bråthen og Rikke Lundtveit er her fotografert i det berømte og beryktede Tower of London sammen med en kvinne i historisk kostyme.

Ann Hilde Doksrød Bråthen, Sverre Sandhaug og Anette Wang er her avbildet med Themsen og Tower Bridge i bakgrunnen.

Solveig Andreassen hilser på noen av de mange artige innbyggerne i Londons parker, i dette tilfellet St.James.

Ann Hilde Doksrød Bråthen, Aleksander Dalen, Kristian Asdal, Sverre Sandhaug, Silje Johannessen og Ann Kristin Wiik er på plass utenfor St.Pauls-katedralen.

Det er ingen grunn til å se opp til den store "sjøhelten" fra Napoleonskrigen, Lord Nelson, der han står på sin sokkel på Trafalgar Square.

Under oppholdet startet krigen i Irak, og Storbritannia var med i den USA-ledete koalisjonen som gikk til angrep. Det var mange som hadde synspunkter på dette, blant andre Maren Jørgensen Dahll. Gatene var sperret for trafikk pga. demonstrasjonene.

Ann Hilde Doksrød Bråthen, Kristian Asdal og Sverre Sandhaug er noen av de få som har klart å skaffe seg sitteplass utenfor Buckingham Palace - kanskje med et aldri så lite håp om å få et lite glimt av noen av de kongelige?

Service og samferdsel på London-tur i 2008